Meld je aan

en bestel met 24% korting

Je kunt ervoor kiezen om losse oliën te bestellen via de webshop of om via mij, Johanneke van Garderen direct bij Young Living te bestellen met 24% korting! Om via mij te bestellen klik hier en ik help je graag verder! Meld je aan als lid, dit betekend niet dat je de producten van Young Living moet verkopen, dat is enkel één van de mogelijkheden van je lidmaatschap. Het betekend dat je een starter kit met hoge korting kan bestellen en 24% korting krijgt op al je aankopen. Vervolgens kan je kiezen om je Essential Rewards spaarprogramma in te stellen, de beste keus om je huis stapsgewijs te veranderen in een gezonde omgeving met alleen natuurlijke producten zoals schoonmaakproducten en make-up. Je lidmaatschap blijft geldig bij een minimale besteding van 50PV punten per jaar. Betaling kan via creditcard of PayPal.

Omdat je jezelf via mij aanmeldt wordt ik jouw sponsor, oftewel jouw aanspreekpunt voor vragen rond het gebruiken van de oliën en de andere producten. Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep die boordevol informatie is en waar je jouw vragen kan stellen. Op die manier kan jij optimaal van je oliën genieten! Ben je ook zo enthousiast over deze producten en wil je ook je passie delen en een (extra) inkomen verdienen voor jezelf? Ik voeg je graag toe aan mijn team! Neem contact op voor meer info!

Essential Rewards

Deze optie is verreweg het voordeligst. Bij het aanmaken van je account kies je voor het Essential Reward programma (ER). Als je dit doet geniet je van de 24% korting en je krijgt ook korting op de verzendkosten. Je bestelt maandelijks voor minimaal 50PV punten (ongeveer 50 euro) en je spaart punten over je aankopen, deze punten kan je weer inleveren tegen gratis producten. Je Essential Rewards programma kan je op elk moment telefonisch of per e-mail opzeggen zonder opzegtermijn of wat dan ook. Wel eerst je gespaarde punten besteden anders komen ze te vervallen. Zeker als je meer producten wilt gaan bestellen is spreiden over een aantal maanden aan te raden!

Ook zo gek op gezonde producten? Dan is Essential Rewards iets voor jou!

Het Young Living Essential Rewards programma is exclusief voor de leden. Het is een eenvoudige en waardevolle manier om maandelijks van je favoriete producten te blijven genieten. Dit houdt het in:

Automatische Levering

Kies je favoriete producten met een waarde van 50PV punten en je bent klaar! Elke maand wordt je bestelling op jouw gekozen dag bij je thuis bezorgd.

Korting op Verzendkosten

Geniet van korting op je verzendkosten met elke Essential Rewards bestelling.

Extra Cadeautjes

Je wordt beloond voor je loyaliteit, in maand 3,6,9 ontvang je een gratis olie en iedere 12 maanden ontvang je de exclusieve ‘loyalty blend’ olie.

Meerdere Mogelijkheden

Makkelijker inkomen genereren als je als ondernemer aan de slag wilt als distributeur van Young Living. Deel je passie en wordt beloond.

Gratis Productpunten

Verdien tot nog eens 25% korting op elke Essential Rewards bestelling in Reward-punten die gratis inwisselbaar zijn voor Young Living producten. Hoe langer je meedoet hoe hoger de korting.

Brochure

Download hier de complete brochure van het Essential Rewards programma.