Seed to seal

De nieuwe standaard voor een gezonde leefstijl

Van hun betrouwbare en solide Seed to Seal proces tot de zorg die ze steken in hun boerderijen en de gemeenschappen eromheen is hun trouw aan ons als mens, producten, het milieu en de wereld onovertroffen. De therapeutische kwaliteit van de producten van Young Living gaan verder dan biologisch en duurzaam. Het is een nieuwe standaard voor een gezonde leefstijl.

Het geheim van de zuiverheid en kwaliteit van deze oliën is te vinden op de (partner)boerderijen waar ze liefdevol eersteklas planten kweken en oogsten. Voor het bewerken van de boerderijen wordt grondig onderzoek gedaan of de aarde pesticide vrij is en alles wordt biologisch geteeld. Het proces van het zaadje tot aan het verzegeling van het flesje staat vast in hun unieke ‘Sead to Seal’ proces. Een belofte van integriteit wat zorgt voor 100% puur & zuivere oliën!

Toen Young Living werd opgericht gingen ze op zoek naar een kwaliteitsnorm voor hun oliën. Deze therapeutisch kwaliteitsnorm betekend voor Young Living dat elke batch etherische olie wordt getest om te garanderen dat ze voldoen aan de wetenschappelijke standaarden, die uniek en specifiek zijn voor elke olie. Deze standaarden zijn vastgesteld na jarenlang onderzoek door diverse universiteiten.

Tijdens deze onderzoeken is bewezen dat het meest effectieve niveau van elk bestandsdeel is wat een olie uniek maakt. Deze verschillende bestandsdelen zijn de componenten van de etherische oliën die elke stof afzonderlijk zo therapeutisch en krachtig maakt. Dit hebben ze bereikt door jarenlange ervaring en het begrijpen van elke plant afzonderlijk in zijn unieke toepassing voor mens en dier.

De reden waarom dit belangrijk is, is omdat jij belangrijk bent! Of je nu de producten voor jezelf, je kinderen of je huisdieren gebruikt. De therapeutische kwaliteit is van belang! De kwaliteit, geschiedenis, onderzoek en zorg van Young Living zijn onovertroffen. Je kunt zelfs als Young Living lid de (partner)boerderijen bezoeken en het gehele proces bekijken. Lekker transparant en eerlijk.